برهمکنشهای غیراستاندارد نوترینوها در مدلهایی با جفتشدگی غیرکمینه
نویسندگان :
Hossein Yazdani Ahmadabadi ( University of Tehran ) , Hossein Mohseni Sadjadi ( University of Tehran )
چکیده
در این مقاله، به بررسی اثرات جفتشدگی نوترینوها و مؤلفۀ میدان اسکالری، که میتواند به عنوان عامل انبساط شتابدار اخیر در نظر گرفته شود، بر روی فرآیند تغییر طعم نوترینوها در داخل ماده میپردازیم. چنین جفتشدگی که از طریق یک تبدیل همدیس بر روی متریک فضازمان اعمال میشود، میتواند عاملی برای تغییر تابعیت جرم، تابع موج نوترینوها و همچنین پارامتر فرمی ضعیف باشد. در نتیجه، این برهمکنشها میتوانند فرآیند تغییر طعم نوترینوها در داخل ماده را تحت تأثیر قرار داده و موجب بوجودآمدن کاستی در تعداد نوترینوهای مشاهدهشده بر روی زمین گردند.کليدواژه ها
برهمکنشهای غیراستاندارد، تغییر طعم نوترینوها، مدل استتاری کملئونکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Hossein Mohseni Sadjadi , 1401 , برهمکنشهای غیراستاندارد نوترینوها در مدلهایی با جفتشدگی غیرکمینه , کنفرانس بین المللی فیزیک انرژی های بالا
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه دامغان میباشد.